Anna en Ús Heit banners, posters en flyer

bannereaannaenusheit

Van Ravesteijn entertaiment heeft een musical met prachtige liedjes gemaakt over de Oranjes in Leeuwarden. Ik maakte een banner van twee meter hoog en een meter breed, een A0-poster, een A3-poster en nog een nieuwe flyer (A5).

Willem Lodewijk – door de Friezen “Us Heit” genoemd – werd in 1584 Stadhouder van Friesland. Hij huwde op 25 november 1587 zijn jeugdliefde en nichtje, Anna van Oranje. Ze betrokken het Stadhouderlijk Hof in Leeuwarden, ver weg van de familie. Na 425 jaar huwelijk stappen Willem en Anna uit hun portret. Ze spoken en nemen plaats aan een eettafel, tussen het publiek. Anna uit haar frustraties over haar eenzaamheid, hun liefde, de dood en de familie. Ze probeert na al die jaren te begrijpen wat er is gebeurd. Hier: reserveren.