Wales, oktober 2012

llyncau

In de herfstvakantie van 2012 hebben mijn vriendin en ik samen met mijn oudste zoon Timme een week bij een vriend en zijn vrouw in Wales gelogeerd. Het was in de buurt van Machynlleth op het platteland. Op een van de vele uitstapjes zijn we een berg opgelopen in Cadair Idris naar het prachtige bergmeer Llyn Cau. (zie foto) Hier nog een link naar het filmpje waarin Meic Llywellyn vertelt over echte Welshe kastelen in Castell y Bere.

Posted in OOK

Foto’s van de maand… (2012)

fvdm1012fvdm1112fvdm1212

oktober 2012: Mensaap
In de Apenheul kijkt een Orang Oetan verveeld naar buiten. Het regent.

november 2012: Deaf white cat
at Ty Cerrig Uchaf (the stone house). Een beetje afremmen als je dit bord ziet

december 2012: Holl. Blauwschimmel Pittoresque op de zaterdagmarkt in Leeuwarden.
Stukje proeven? Bij van Dijk op de markt krijg je er van die oude vader ook nog prachtige verhalen bij.

 

Posted in OOK

Ari W-C kalender

Kalenderuitvoering.indd

André Caron houdt kinderfeestjes en doet ook rondleidingen door de Blokhuispoort. Je kunt kiezen uit drie personages en verschillende feestpaketten. Boef 0.19, Ari C en professor Niks zijn daarom het onderwerp van de Ari W-C kalender die ik voor hem maakte. Een prachtig vrolijk en kleurrijk geheel is het geworden. Je kunt de kalenders bestellen voor €7,50 bij Caronentertainment.nl. De opbrengst gaat naar stichting Doe een wens.

Kalenderuitvoering.indd

Freitag Etui

deetui

Voor losse A4tjes of bonnen een mooi groot etui gekocht. Met het woord “DE” dat ooit op een vrachtwagen heeft gestaan. Je kunt als je op de Freitag website besteld de artikelen eerst van alle kanten bekijken.

Posted in OOK

Zo zit dat 5

 

Zo zit dat LC 05

Augustus 2012,
De laatste tekeningen van de “Zo zit dat”- reeks voor de Leeuwarder Courant ingeleverd voordat we op vakantie gaan naar Schiermonnikoog. Deze (5) gaat over vitamines.

Zo zit dat 6 en 7

Zo zit dat LC 06 en 7

Tekening 5 ging over vitamines, tekening 6 over elektrische auto’s en tekening 7 ging over het einde der tijden. Zo zit dat in augustus 2012. De hele serie is getekend op een iPad met de app Procreate.