Monsterleuke inkijk

FullSizeRenderEven een kijkje op mijn analoge bureaublad. Daar liggen een paar schetsen en een tekening van mijn nieuwe project ‘Bizarre verhalen van het Monsterleuke huis’.

Werkplek met illustratie in stadsboerderij

DSC_9323Sinds januari 2016 werk ik weer buitenshuis. Ik huur bij familie de Jong een atelierruimte in de schuur van Stadsboerderij Johannastate.


Stadsboerderij Johannastate staat in de wijk en straat Achter de Hoven (nr. 213) in Leeuwarden. De ateliers kunt u bereiken door over het grindpad te gaan. U kunt de auto naast de schuur parkeren of de fiets aan de achterkant.

DSC_9313Het grindpad loopt door naar de achteringang van de schuur. Aan beide kanten van de deur hangen verschillende bellen van de ateliers waaronder die van Laurens Bontes illustratie. (Zeg, voordat u aanbelt, eerst even gedag tegen de kippen en de haan van familie de Jong. Dat schijnt geluk te brengen.)

DSC_9308De werkplek van Laurens Bontes illustratie is op de eerste verdieping van Johannastate. U bent van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen. Maak eerst even een afspraak. Het interieur van de werkplek is nog niet helemaal klaar maar gezellig en goed genoeg voor mensen die interesse hebben in de illustraties van Laurens Bontes of een workshop willen volgen. Tot ziens in deze bijzondere stadsboerderij.