50 – 55 – 31 & Čiurlionis

Op 7 maart 2024 zijn Nynke Sopers & Laurens Bontes met 4 getuigen en een Babs getrouwd in het gemeentehuis van Diever.

Kunst & Feestlunch
Zondag 7 april 2024 vierden we dat Nynke 13 April 50 jaar zou worden, dat Laurens 24 maart 55 jaar werd & dat we op 7 april een maand getrouwd zijn! Jazeker we zijn op 7 maart 2024 getrouwd in Diever en deze levensgebeurtenissen gingen we vieren met kunst en een lunch in Oranjewoud. LB maakte een schilderij van de trouwringen en een uitnodigingskaart met de wandelroute tussen kunst en lunch. Het waren heerlijke dagen met de intiemste vrienden en familie.


We begonnen om 10.30 uur met een korte wandeling van de parkeerplaats op “De Blocq van Scheltingaweg” door Museumpark Landgoed Oranjewoud naar Museum Belvédère. Daar heetten we de gasten om 11 uur welkom en gingen we koffie of thee drinken met oranjekoek. Daar hield ik een speech over kunst en liefde. Daarna gingen we de Kunst bekijken in het museum. De mooie vaste collectie en een solo-expositie van de Litouwse kunstenaar Mikalojus Konstantinas Čiurlionis. Om half 1 gingen we richting Parkhotel Tjaarda in Oranjewoud om lekker te lunchen.

Nynke Sopers en Laurens Bontes getrouwd en Kunst en Feestlunch