Kaarten illustratiecursus

Goed nieuws op een kaartje!

5 leuke geïllustreerde ansichtkaarten maken in 6 lessen en ook nog allemaal 10 keer gedrukt (50 kaarten) in een mooie bewaardoos voor de feestdagen. Wil je dit ook? Dan is deze week je laatste kans.
Vrijdag 3 november is de allerlaatste aanmeld-datum.

kunstacademiefriesland.nl
Zoek naar: illustratie

Kaartje raak?

Stuur
5A5Ax10
Collage
Blaadjes
Floraal
Lenguado
Acryl
Inkt en waterverf
Inkt en aquarelverf

Je maakt 5 ge├»llustreerde kaarten met uiteenlopende materialen en thema’s in 6 lessen. Op de woensdagavond van 8 november tot 13 december van half acht tot tien. (Kan dus mooi na je werkdag)

Deze 5 kaarten laten we elk 10 keer drukken.

Les 1: Zwart-wit landschap of stads-, bos- of zeezicht met (oostindische) inktlijntjes (thematitel: Eerst verdwalen en dan thuiskomen)

Les 2: Een “geinige” kleuren-illustratie met aquarelverf ingekleurde watervaste inktlijntjes met gewassen schaduw. Een gek feestje of iets met fantasie-figuren. (titel: We maken er iets leuks van)

Les 3: een kleurenillustratie van ‘n object dat je eigenlijk niet weg wilt gooien (kan een troostkaart zijn). Met acrylverf en veel gevoel (titel: Ik doe je nooit weg)

Les 4: een abstracte zelf-geconstrueerde collage van zelf geschilderde en getekende stukjes papier met behulp van ontroerende muziek-speellijst, muziek is ritme en gevoel. Een studie van materiaal, sfeer en ritme. (titel: Dans mee)

Les 5: Een koesteringsverklaring aan je dierbaren in een zelfgekozen thema en techniek, mixed media. (titel: Ik weet gewoon dat je er bent)

Les 6: beplakken van het doosje en bespreken van al jullie illustraties en kaarten. En je krijgt een certificaat. 

Je hebt na deze zes lessen op de woensdagavond 50 A5 kaarten en een mooi bewaardoosje om ze in te doen. De materialen die je gebruikt en het drukwerk zijn inbegrepen bij de cursusprijs.

kunstacademiefriesland.nl